Lupii... Adevărul Desre Aceste Animale!

Discuție în 'Enciclopedie' creată de sanyok_94, 17 Iun 2012.

 1. sanyok_94

  Număr mesaje:
  31
  Aprecieri primite:
  2
  Puncte trofeu:
  8
  Animale de companie:
  Porcusor de Guineea, Pesti
  Ce ştiu oamenii despre lupi? Faptul că acestea sunt feroce şi periculoase, trădătoare şi insidios.Ceea ce ar trebui să fie distruse. Deci, cred că despre lupi, aceia dintre ei care nu stie nimic.De fapt, lupii ataca rar de oameni. Ca toate prădători, vaneaza, ceea ce s-ar hrăni şi de a trăi viaţa, încercând să stea departe de oameni. Vă sugerez să ridice vălul de păstrare a secretului şi plonjaţi în lumea misterioasă - o lume de Wolf.
  [IMG]
  Lupii traiesc pe Pamant pentru o lungă perioadă de timp, ei au venit de la animale de pradă carnivore care au trait 100 de milioane de ani în urmă, şi aproximativ 20 de milioane de ani în urmă de către câini lup au avut loc.

  [IMG]
  Tipul de lupi (latină lupus ) combină de lupi , coioti, sacali, sălbatice şi domestice câini - cea mai mare din familie de lupi. În plus, această familie include toate vulpile, vulpile polare, câinele enot şi lup cu manşete . Ca si cainii, lupii sunt foarte inteligent şi uşor de învăţat. În plus, fiecare caracter special de lup: nu este precaut, încrezător şi îndrăzneţ, se lipesc în lup societate liber şi uşor, în timp ce altele nu sunt văzute sau auzite.
  [IMG]
  Lupii trăiesc în munţi, păduri şi câmpii din emisfera de nord. Ca toate lucrurile vii, spun ei biologi, este ocupat în sălbăticie, nişa sa ecologică. În teritoriile de habitatul său lupii sunt cel mai mare grup de aceste animale de pradă, care prada pe mamifere mari.
  [IMG]
  Lup - de mare? "Mare" - nu foarte potrivite pentru determinarea de lup. De obicei, un lup mascul cantareste aproximativ 50 de lire sterline, ea-lup - 5 kilograme mai puţin. Înălţimea lor la greaban - 75 cm şi o lungime de la vârful nasului de coada, dar este de 1,5 - 2 metri.
  [IMG]
  Lupii - animale sociale: ei trăiesc în familii. În fiecare pachet exista un "tabel de grade", şi toată lumea în are locul ei. Sefii puternice şi agresive lupi, şi cei care au nevoie de o mână de echilibru, le respecte. Wolf Pack - un grup de animale legate de rudenie şi simpatie reciprocă, - condus de lup şi lupul. Membrii rămaşi - progeniturile lor (de la pui mici de la copiii de 2-3 ani).De obicei în familia Wolf este de 6 - 7, 15 şi, uneori, animalele. Cel mai puternic lup în ambalaj devine lider. Editeaza aceasta îl ajută să o prietena - ea-lup. Pentru a trimite la altul, liderii trebuie să aibă un caracter puternic. Toate deciziile referitoare la durata de viaţă a ambalajului, să ia această pereche. În ambalaj, în cazul în care ordinea în urma liderului, lupii între ei, nu lupta de obicei. Cu toate acestea, cu străinii, sau a încălcat de frontieră exploataţiilor singuri întâlnirile de lup sunt frecvente.
  [IMG]
  Fiecare pachet de lupi vânează numai pe teritoriul său. Gazdele sunt strict păzite, şi marcaţi-o să-i avertizeze pe vecinii care ar trebui să stea departe. Orice oaspete neinvitat vor fi pedepsiţi.
  [IMG]
  În efectivele mari se întâmplă de multe ori că unele otrăvire lup toate rudele sale. Uneori, proscris devine complet de nesuportat, şi el a fost nevoit să părăsească Pack. De ce sunt om neprietenos numit-lup singuratic? Deoarece el seamănă cu un lup, care sa retras din pachet şi viaţa pe cont propriu. In timp, apar modificări în ambalaj. Candidaţii pentru rolul de lider în ambalaj şi sunt în aşteptare în aripi. Alte lupi, el a crescut, du-te afara de a umbla singur. Dar ele pot crea turma lor, în cazul în care acestea sunt norocos pentru a întâlni un lup singuratic.În cazul în lup şi lupul doresc să se pronunţe Pack, acestea ar trebui să domine restul de membrii săi şi îi forţează să neconditionat în legile lor.
  [IMG]
  Liderul domină efectivele de sex masculin, şi prietena lui să menţină ordinea printre lupi. Liderii amintesc în mod constant "subordonaţilor săi", care vin la gazdă: au marait, muscatura, Chase, şi chiar bătut în jos, preferând să facă acest lucru în faţa întregului efectiv.
  [IMG]
  Unul privirea pupa lider sau prietena acestuia suficient pentru cei cărora le este destinat, prezentat. Un linguşitor Grin, lupii au fost care se încadrează la pământ, şi apoi, dacă este posibil, pentru a scăpa de la panda. Uneori, ele se află pe spate, ca să spun dacă ştim care sunt cele mai importante.
  [IMG]
  Care ţine coada de lup, a declarat cu privire la poziţia sa în ambalaj. Liderii s-au ridicat o mare, le-au "depus" este omis, şi stând pe un nivel inferior în familie Wolf, care rulează în coada.
  [IMG]
  Membrii ai iubirii evince Pack lider şi în ceea ce priveşte ceremonia de primitor. Crawling, cu urechile presate şi netezite de păr, ele sunt aproape de liderul sau prietenul său, lins şi musca usor fata lui.
  [IMG]
  Lupii - unul dintre animalele cele mai fideli, ei sunt ataşaţi puternic de camarazii săi de pe ambalaj. Ele exprimă sentimentele lor, expresii faciale şi gesturi. "Wolf lingvistic" raliuri turma, şi ajută la actul de ei împreună. Într-un potop de lupi sensibilitate ling reciproc şi freca nasul.
  [IMG]
  Coada de lup şi de necesitatea de a-şi exprima sentimentele lor. În cazul în care coada este bruscat, iar varful usor curbat, ceea ce înseamnă că lupul este destul de sigur de el însuşi. Într-un cadru prietenos de coada unui lup este omis, dar vârful lui de a privi în sus. Lup cu coada intre picioare, sau este frică de ceva, sau aşa spune placul lor.
  [IMG]
  Lupii sunt foarte expresive a botului. Speriată, lupul presat urechile lor, şi înfăţişează un zâmbet. Raging Wolf oskalivaet dinţi, şi în picioare urechile ridicate se desfăşoară înainte.Simtind pericolul, el consacră urechile pe spate, oskalivaetsya şi scoate limba lui. Tovarăşi înţeleagă cum să se comporte, pentru a menţine pacea în ambalaj.
  [IMG]
  Lupii sunt proiectate pentru natura vânătoare. În timpul iernii, un lup în zăpadă lăsând un lanţ curat de urme - el pune piciorul spate chiar în spatele frontului. Datorită acestui benzii de rulare se poate rula pe orice teren şi chiar în zăpadă.
  [IMG]
  Armelor de lup - este dintilor. Le în gura lui la fel de mult ca 42. Înaintea de patru Stick ascuţite, curbe, 5-centimetru colţilor - două de sus şi de jos. Ei lup poate musca prin piele strânsă a victimei. O pradă sau carnivore, dintii -. Dintii aşa-numitele obraz de animale de pradă - adult lup fisurile chiar femur Moose
  [IMG]
  Hunter are nevoie de o ureche delicat, şi în acest sens, lupii de noroc. Auzind zgomot, se deplasează urechi, şi ele determină în cazul în care vine sunetul. O sursă de sunet poate fi localizat mai mulţi kilometri distanţă. Lupii sunt vânate aproape în tăcere, pentru că se execută la indemana. Precum şi cai şi pisici, lupi călcâiul atinge solul.
  [IMG]
  El are un picioare puternice, musculoase si un mers întins, şi el poate rula timp copiat la 9 km / h, în timp ce în exercitarea de cerb şi elan pentru a accelera la 60 km / h.
  [IMG]
  Pe nas Hunt, nu vă urechile sau ochii, lupul primul spune în cazul în care pentru a găsi prada.Ca ei prind mirosul de vânt, chiar şi cel mai mic animal, situat 1-2 kilometri distanţă, atunci când el nu a auzit şi nu a văzut. Datorită simt al mirosului poate fi urmărit de pradă lupilor pe traseu.
  [IMG]
  Frost lup blana groasă protejează de până la 8 cm. Cel mai aproape de stratul de organismul de blana - subpar şi exterior este format de tari, firele de păr lung, paza negre pe capete. Ei resping de apă, şi subpar nu este umed. Într-un astfel de strat cu o captuseala de blana nu se teme de lup nu este vremea.
  [IMG]
  Lupii - carnivore (sau prada) animale. Vaneaza in grupuri. Un lup flămând, să fie îndeplinite, uneori, lipseşte şi un animal mic - castor, iepuri, şoareci sau păsări.
  [IMG]
  Dar tot pachetul nu este suficient, este nevoie de prada mare - cerbi, elani , sau de oaie. Ei nu au fost în zadar numite asistente medicale - de fapt, de obicei, victimele sunt animalele în vârstă, bolnave sau fără experienţă. Cu un centru de bolnav bolilor animalelor dispare, iar în cazul în care animalul a fost ucis vechi, tânăr şi puternic devine mai multe alimente. Acest regulament biologică a populaţiei contribuie la supravieţuirea animalelor puternice, sănătoase, atât în rândul vânătorilor, şi în rândul victimelor potenţiale ale acestora. Deşi lupii sunt nemilos, se încheie cu succes numai unul din zece lor de vânătoare.
  [IMG]
  Se întâmplă că, după ce a petrecut trei zile de vânătoare în jos şi urmărirea penală a efectivului de cerb sau de elan, lupi poate fi ucis doar câteva animale. De ce nu? Flota-picior cerb poate scăpa, şi elan - riposta: Acest giganti de 600 lire, cu coarne ascuţite şi costă grele copite nimic pentru a sparge un craniu de lup. Lupii pot merge fără mâncare timp de două săptămâni, dar în cazul în care vânătoarea avut noroc, au naedyatsya la saţietate. Pentru fiecare adult lup pot mânca până la 10 de kilograme de carne! Uneori, lupii se ascund o parte din producţia neterminată de stoc - târât în ​​groapă şi a arunca ceva la partea de sus. În caz de vânătoare în pretenţii, se întoarce la ascunzătoare, şi a săpat în masa de prânz ascuns. Supravieţuirea a ambalajului depinde de dimensiunea de vânătoare sale, astfel încât lupii pentru a le proteja de viaţă şi de moarte.
  [IMG]
  Limitele teritoriului (. Este de 50-1500 de metri pătraţi, în funcţie de kilometri pentru a vâna animalele care un pachet) indica markeri lupi parfumate - butuci de urina pulverizat şi pietre mari - şi să notifice vecinii de drepturile lor urlă.
  [IMG]
  Lupii nu întotdeauna Hunt, şi există growl feroce. Primul lucru care va face lupul, de umplere a stomacului - va rula în sus într-o minge şi o vzdremnet bun. Trezesc, fericit la zbengui. Dacă el vrea să joace, el va invita să i se alăture şi rudele. Minima şchiopătând pe labele din fata la pamant, el a fost mai aproape de el şi dând din coadă şi spune, "Oh, te rog!" Nici un răspuns?Apoi, care ar atrage atenţia, el începe sarind de la o parte în alta, la fel ca un câine.
  [IMG]
  Cine nu se teme de lup rău? Din copilărie, atunci când am citit poveste "Cei trei purcelusi", "Little Red Riding Hood" şi "Lupul si cei sapte copii mici", am învăţat pe dinafară, că lupii sunt rele şi înfricoşător. De fapt, ele nu provoacă daune la oameni. Dar, în ciuda acestui fapt, oamenii sunt uciderea ei.
  ONCE Lupii locuieşte toată America de Nord, Europa si Asia. Dar, din cauza distrugerii sistematice a lor aproape plecat.
 2. ZooLand Reclamarius

 3. zahareevici

  Număr mesaje:
  19
  Aprecieri primite:
  2
  Puncte trofeu:
  3
  Animale de companie:
  Pisica, Caine
  ii bun si interesant articolul insa am impresia ca e tradus de sfintul google :)
  Igor Cuciuc apreciază asta.

Distribuie pagina asta